Αρχική Διαφήμιση Επικοινωνία
Αναζήτηση
Νομός
Κατηγορία


Διαφημιστείτε στο delogo.gr

Το delogo.gr είναι το πρώτο και μεγαλύτερο site μικρών αγγελιών στην Κρήτη!

H διαφήμιση στο delogo.gr είναι ένας απλός και εύκολος τρόπος για να προβάλετε την επιχείρηση σας σε χιλιάδες επισκέπτες κάθε μήνα. Με τα διαφημιστικά banners μπορείτε να διαφημίσετε την επιχείρηση σας αλλά και να αυξήσετε τις επισκέψεις της σελίδας σας, δηλαδή να κερδίσετε πελάτες με ένα απλό κλικ.

Ο πιο σημαντικός λόγος για να διαφημιστείτε στο delogo.gr είναι ότι, σε αντίθεση με άλλα sites, μπορείτε να στοχεύσετε σε μια συγκεκριμένη αγορά. Σας δίνουμε την δυνατότητα να διαφημιστείτε σε όλες τις κατηγορίες αγγελιών αλλά και στοχευμένα μόνο σε όσες σας ενδιαφέρουν.

Επιπλέον το delogo.gr σας προσφέρει δωρεάν τον σχεδιασμό του διαφημιστικού σας, εάν δεν έχετε κάποιο banner. Μπορούμε να σχεδιάσουμε για εσάς το διαφημιστικό σας banner και να σας προτείνουμε λύσεις αρκεί να μας περιγράψετε ακριβώς την επιχείρησή σας και τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να διαφημιστείτε.

Επικοινωνήσετε μαζί μας στο sales@delogo.gr ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος διαφήμισης θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνωντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.
*

Τελευταίες καταχωρήσεις πώλησης

Πιατίνια Zildjian k πωλούνται

 

ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ

 

Τελευταίες καταχωρήσεις ενοικίασης

Μαγαλο διαμερισμα 2ου οροφου ενοικιάζεται σε αριστη κατ

 

Επιπλωμένο ισόγειο χωρις βεραντα μπαλκόνι

 

Τελευταίες καταχωρήσεις ζήτησης

ελληνιδα ζητα εργασια

 

καθαρισμα σπιτιων-σιδερομα

 

Copyrights © 2008 - 2017 | delogo.gr
All Rights Reserved.