Αρχική Διαφήμιση Επικοινωνία
Αναζήτηση
Νομός
Κατηγορία


Διαφημιστείτε στο delogo.gr

Το delogo.gr είναι το πρώτο και μεγαλύτερο site μικρών αγγελιών στην Κρήτη!

H διαφήμιση στο delogo.gr είναι ένας απλός και εύκολος τρόπος για να προβάλετε την επιχείρηση σας σε χιλιάδες επισκέπτες κάθε μήνα. Με τα διαφημιστικά banners μπορείτε να διαφημίσετε την επιχείρηση σας αλλά και να αυξήσετε τις επισκέψεις της σελίδας σας, δηλαδή να κερδίσετε πελάτες με ένα απλό κλικ.

Ο πιο σημαντικός λόγος για να διαφημιστείτε στο delogo.gr είναι ότι, σε αντίθεση με άλλα sites, μπορείτε να στοχεύσετε σε μια συγκεκριμένη αγορά. Σας δίνουμε την δυνατότητα να διαφημιστείτε σε όλες τις κατηγορίες αγγελιών αλλά και στοχευμένα μόνο σε όσες σας ενδιαφέρουν.

Επιπλέον το delogo.gr σας προσφέρει δωρεάν τον σχεδιασμό του διαφημιστικού σας, εάν δεν έχετε κάποιο banner. Μπορούμε να σχεδιάσουμε για εσάς το διαφημιστικό σας banner και να σας προτείνουμε λύσεις αρκεί να μας περιγράψετε ακριβώς την επιχείρησή σας και τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να διαφημιστείτε.

Επικοινωνήσετε μαζί μας στο sales@delogo.gr ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος διαφήμισης θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνωντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.
*

Τελευταίες καταχωρήσεις πώλησης

ΠΩΛΗΣΗ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ

κουταβια τεκελ

Τελευταίες καταχωρήσεις ενοικίασης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΛ ΚΟΡΝΑΡΟΥ

Γκαρσονιέρα Διχωρη

Τελευταίες καταχωρήσεις ζήτησης

Ζητείται καθηγήτρια αγγλικων

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Copyrights © 2008 - 2019 | delogo.gr
All Rights Reserved.